Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
UV sterilizer
16.535 Ft + ÁFA ( 21.000 Ft )
Menny.:db
Maximálisan rendelhető mennyiség: 3!
UV sterilizer
Nagyításhoz álljon a képre az egérrel

UV sterilizer

16.535 Ft + ÁFA ( 21.000 Ft )
Menny.:db
Maximálisan rendelhető mennyiség: 3!
Cikkszám: RM-2044B
Elérhetőség: 299 db raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: Realm

Leírás és Paraméterek

Ez a fertőtlenítő és tisztító lámpa az orvosi típusú ultraibolya csíraölő lámpacsövet használja, amely 253,7 nm hullámhosszú ultraibolya sugárzást bocsájt ki.
Az ultraibolya sugarak ezen sávja be tud hatolni a mikroorganizmusok sejtmembránjába, el tudja pusztítani a különféle csírákat, baktériumokat, vírusokat és azok DNS-szerkezetét, ekképpen sterilizáló hatást fejt ki. Az UV-sterilizálás fizikai sterilizálás, jó írtó hatással rendelkezik számos közönséges, velünk élő baktérium és virus típusra, lásd  az.

Felhasználási útmutató

Az UV-fertőtlenítő és -tisztító lámpa biztonságos és megfelelő használata és karbantartása érdekében kérjük, használat előtt figyelmesen olvassa el a használati útmutató tartalmát valamint az óvintézkedéseket, és gondosan őrizze meg a későbbi felhasználás céljából.

   A használati útmutató teljes tartalma csak iránymutatóként szolgál akkor, ha a felhasználók használják és karbantartják az eszközt.

Ezen eszköz működtetése során, tilos emberek vagy állatok közelében tartózkodása, elkerülendő az emberek vagy állatok megsérülését. Használat után gondosan tárolandó.

UV Fertőtlenítő és Tisztító Lámpa

        ( Termék Képe)

                                                             

Termék modell

RmUV-20448

Névleges feszültség

220VAC

Névleges frekvencia

50HZ

Névleges teljesítmény

38W

Időzítési mód

Elektronikus időzítés

Távirányító

433MHZ 20m vezeték nélküli fali távirányító

Végrehajtási szabványok

GB19258-2012

1. megjegyzés: Ózonmentes termékmodell:   Ózontartalmú termékmodell:

Sterilizációs terület és idő

1. Sterilizációs terület

  Terület: 38W ----- 38 m2-nél kisebb helyiségek sterilizálására alkalmas.

Ha a terméket egy tárgy felületének sterilizálására használja, kérjük, tegye a terméket a sterilizálandó felület közepére, például a nappali padlójára, majd helyezze a terméket a nappali közepére. Amikor a terméket a levegő sterilizálására használja, helyezze a terméket a helyiség közepére.

2. Sterilizációs idő

Szoba mérete

Ajánlott sterilizálási idő

1-20 m2

15-30 perc

20-30 m2

30-60 perc

30-40 m2

60-120 perc

  1. Megjegyzés: Ha egy tárgy felületét sterilizálja, kérjük, helyezze a sterilizálandó tárgyat az eszköztől 1,2 méteres távolságon belülre, majd közvetlenül sugározza be, és válasszon 15 perces időtartamot.

Utasítások

1. A kezelőpanel használata

    A. Dugja be a hálózati csatlakozót a hálózati aljzatba, és ha a piros jelzőfény bekapcsol, továbbá hallja a sípoló hangot, akkor a termék készenléti állapotba került.

   B. Nyomja meg a „TIME” gombot a zöld jelzőfény villogásához és válassza ki a kívánt sterilizálási időt.

C. Nyomja meg a "BE / KI" gombot, az idő jelzőfénye villogni kezd, és kb. 30 másodpercig csengő hang hallatszik. Az ultraibolya lámpa kigyullad és megkezdi a sterilizálást. A sterilizálás befejezése után sípolás hallatszik, és a zöld időjelző lámpa kialszik. Ez jelzi a sterilizálás végét.

   D. Végül húzza ki a tápkábelt és tegye el a terméket biztonságos helyre.

2. A távirányító használata

A. Dugja be a hálózati csatlakozót a hálózati aljzatba, és ha a piros jelzőfény világít, továbbá hallja a sípoló hangot, akkor a termék készenléti állapotba került.

B. Nyomja meg a kívánt sterilizálási időnek megfelelő gombot.

C. A sterilizáló lámpa elindításához nyomja meg 30 másodpercig az „ON / OFF” gombot.

 Ha időközben meg kell szakítania a folyamatot, kérjük, nyomja meg az "BE / KI" gombot, a piros jelzőfény bekapcsol, a zöld jelzőfény nem világít, és az eszköz készenléti állapotba kerül; ha újra sterilizálni kell, kérjük, válassza ki újra a sterilizálási időt.

   D. Húzza ki a tápkábelt és tartsa a terméket biztonságos helyen

A Távirányító Használata

1. A kiegészítő termék távirányítója elemmel együtt használható.

2. Elem behelyezése.

A. Nyissa fel az elemtartó fedelét, és helyezze be a 23A12V elemet (nem tartozék) az elemtartó dobozán feltüntetett "+" "-" polaritás szerint, az ábrát követve.

C. Az elem behelyezése után nyomja meg bármelyik gombot, és ha a piros lámpa bekapcsol, az azt jelzi, hogy a telepítés sikeres volt; ha a piros lámpa nem világít, az azt jelzi, hogy az elem helytelenül lett behelyezve, vagy meghibásodott.

D. Ez a távirányító egy alacsony fogyasztású eszköz. Normál körülmények között az elem élettartama körülbelül 12 hónap. Helytelen használat vagy működtetés esetén az elem élettartama lerövidül.

1. Megjegyzés: Ha az elem szivárog, akkor ki kell venni a helyéről, az elemtartót meg kell tisztítani, és új elemet kell belehelyezni.

    2. Megjegyzés: Ha hosszú ideig nem használja a távirányítót, akkor jobb, ha eltávolítja belőle az elemet.

    3. Megjegyzés: Ez a távirányító kikapcsolási memória funkcióval rendelkezik, és ez az elemek cseréje után a beállítások megváltoztatása nélkül használható.

A termék használatával kapcsolatos óvintézkedések

1. Ez a termék nem használható világítási célokra.

2. Ez a termék csak tárgyak felületén és a levegőben történő sterilizálásra és fertőtlenítésre használható. Nem alkalmas az emberi test felületének sterilizálására.

3. A termék használata során az ultraibolya fertőtlenítő lámpa felületét tisztán kell tartani. Ha por vagy olaj kerül a lámpa felületére, kérjük, időben tisztítsa meg. Javasoljuk, hogy alkohollal törölje le a felületet. Alkohol hiányában nedves ruhával törölje le és szárítsa meg a lámpát. Ne öblítse le vízzel.

4. Amikor a terméket beltéri levegő sterilizálására használja, kérjük, csukja be az ajtókat és ablakokat, hogy a szoba tiszta és száraz maradjon a por és a vízgőz mennyiségének csökkentése érdekében. Ha a beltéri hőmérséklet 20 fok alatt vagy 40 fok felett van, kérjük, hosszabbítsa meg a sterilizálási időt. A sterilizálás után 10 percig szellőztessen.

5. Amikor a terméket egy tárgy felületének sterilizálására használja, a tárgy felületének tisztának és simának kell lennie. A sterilizáló lámpa és a besugárzási felület közötti távolság nem haladhatja meg az 1,2 métert. Ha az mégis meghaladja az 1,2 métert, a besugárzási időt meg kell hosszabbítani.

6. Amikor a terméket levegő sterilizálására használja, kérjük, tegye le vagy helyezze a sterilizáló lámpát a sterilizálandó hely közepére, úgy, hogy a talajtól való távolsága nem haladhatja meg a 2,5 métert. Ha kalligráfiák, festmények, növények vagy egyéb UV-érzékeny tárgyak vannak a közelben, le kell árnyékolni őket.

7. Sterilizálás után, kérjük, a terméket és a távirányítót biztonságos helyen tárolja, elkerülendő, hogy a gyermekek véletlenül bekapcsolják őket, ami sérüléseket okozhat számukra.

8. Ha az UV-fertőtlenítő és -tisztító lámpa véletlenül eltörik, a törmeléket időben el kell távolítani, majd szellőztetni kell.

9. Kerülje el az UV-lámpák gyakori bekapcsolását, és próbálja meg egyszerre elvégezni a fertőtlenítést és a sterilizálást. Amennyiben abba kell hagynia a sterilizálást, kérjük, ezt az elindítása után öt percen belül tegye, meghosszabbítandó a lámpa élettartamát. 

Melléklet: UV fertőtlenítés és tisztító réteg sterilizálási hatékonysági táblázata a gyakori baktériumok és vírusok esetében

Használat előtt mindenképp olvassa el figyelmesen a használati útmutatót! A termék helytelen vagy a nem megfelelő használatából eredő tárgyi- és testi károkért felelősséget nem vállalunk!

 

A 100% -os sterilizáláshoz szükséges idő Baktériumok lépfenebacilus 0.3
Penész spórák fekete penész 0.3-6.7 ; tetanusz 0.3
Fejespenész 4.6
vérhas 1.5 rokfort 0.9-3.0
Kólibaktérium 0.4 Algák kék-zöld algák 10-40
sztafilokokkusz baktérium 1.3 fonálférgek tojások 3.4
Micrococcus candidus 0.4 zöld alga 1.2
Vírusok Bakteriofág vírus 0.2 Állati egysejtűek 4.0-6.7
influenza vírus 0.3 Halbetegségek fehér folt 2.7
Poliovírus 1 0.8 Fertőző hasnyálmirigy-elhalás 4.0
Hepatitis B vírus 0.8 Vírusos vérzéses betegség 1.6

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.